Skip to main content

Κάτας: «Δεν γνωρίζω ακόμα αν θα προπονήσω το Ισραήλ στο Eurobasket»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Όντεντ Κάτας μίλησε μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθεικε σήμερα (29/4) για το Eurobasket 2022 και μεταξύ άλλων δήλωσε πως δεν γνωρίζει αν θα είναι προπονητής του Ισραήλ στην τελική φάση, παρόλο που θα το ήθελε πολύ. 

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Όντεντ Κάτας:

«Είμαι περήφανος για τη δουλειά που έχουμε κάνει. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε ποιοι παίκτες και ποιοι προπονητές θα βρίσκονται σε αυτή την προσπάθεια, αλλά και ποιους θα έχουμε απέναντί μας. Η Φινλανδία, για παράδειγμα, είναι εξαιρετική ομάδα. Διαθέτει παίκτες που έχουν πετύχει στην Euroleague και το ΝΒΑ. Επίσης, η Πολωνία και η Τσεχία διαθέτουν εμπειρία. Ειδικά η Τσεχία είναι επικίνδυνη και ποιοτική» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 «Δεν γνωρίζω ακόμα αν θα προπονήσω στο Eurobasket 2022. Ελπίζω να βρεθεί η λύση, για να τα καταφέρω. Συνήθως δεν έχω τόσο ενδιαφέρον όταν βλέπω κληρώσεις, αλλά σήμερα ένιωσα ενθουσιασμένος. Τον ίδιο ενθουσιασμό νιώθω εδώ και τέσσερα χρόνια. Φαίνεται πως έχουμε την εμπειρία που χρειάζεται. Θα χαρώ αν είμαι μέρος της προσπάθειας».