Skip to main content

BCL – Οι πιθανοί αντίπαλοι των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Περιστερίου

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Περιστέρι συμμετέχουν στο Basketball Champions League της νέας περιόδου, με τις τρεις ελληνικές ομάδες να μαθαίνουν τις πιθανές αντιπάλους τους, το μεσημέρι της Τρίτης (5/7).

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, μαζί με τις Μανρέσαμ, Νίμπουρκ, Χάποελ Χολόν, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Μπουργκ, Τενερίφη και Στράσμπουργκ, ομάδες οι οποίες, εκτός φυσικά της Ένωσης, μπορούν να κληρωθούν με τον ΠΑΟΚ και το Περιστέρι.

Στο δεύτερο γκρουπ βρίσκονται οι Σάσαρι, Ζομπατέλι, Οστάνδη, Ιγκοκέα, Λούντβιψσμπουργκ, Καρσίγιακα, Ρίτας και Ρίγα, με όλες τις ομάδες να είναι πιθανές αντίπαλοι και των τριών ελληνικών συλλόγων.  

Στο τρίτο γκρουπ βρίσκουμε τις άλλες δύο ελληνικές ομάδες, ΠΑΟΚ και Περιστέρι, μαζί με τις Νταρουσάφακα, Γαλατάσαραϊ, Λιμόζ, Μπιλμπάο, Βόννη και Μούρθια. Έτσι, πλην των δικών μας ομάδων, οι υπόλοιπες μπορούν να βρεθούν στον δρόμο της ΑΕΚ.

Τέλος, στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας υπάρχουν οι Μπαχτσεσεχίρ, Μπνέι Ερτζελίγια, Λέγκια, Ρέτζιο Εμπίλια και οι τέσσερις ομάδες που θα έρθουν από την προκριματική φάση (Μπάκεν Μπέαρς, Μπάμπεργκ, Τόφας, Μάλαγα, Φρίμπουργκ, Κάρχου, Κεραυνός, Οπάβα, Κόρμεντ, Τσέμνιτς, Μπρεογάν, Μπενφίκα, Μπουντιβέλνικ, Βολουντάρι, Παρνού, Σιαουλιάι, Ντεν Μπος, Λέστερ, Νόρκεπινγκ, Γκμούντεν, FMP, Γίλι, Πατριότι Λεβίτσε, TFT Σκοπίων) και οι οποίες είναι όλες πιθανές αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων.

Να θυμίσουμε πως η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7/7 στην Ελβετία.