Skip to main content

Περιστέρι: Εκτός Βελιγραδίου η αναμέτρηση με την Χάποελ

Η αντίπαλος του Περιστερίου , Χάποελ Ιερουσαλήμ θα γνωστοποιήσει στο άμεσο μέλλον την έδρα της για τον επαναλήπτικό αγώνα με την ομάδα των δυτικών προαστίων σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Την Τετάρτη (24/01) το Περιστέρι έχασε στην έδρα του από την Χ΄αποελ Ιερουσαλήμ στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Basketball Champions League, με τις δυο ομάδες να ξανασυναντιούνται στην έδρα της Χάποελ , η οποία δεν έχει γίνει γνωστή.

Ο σύλλογος από το Ισραήλ στην ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως τους εντός αγώνες με την Τενερίφη και την Καρσίγιακα θα τους δώσει στο Βελιγράδι στην "Pioneer Hall", ενώ ο τρίτος εντ΄ός αγώνας με το Περιστέρι θα πραγματοποιηθεί σε διαφορετική τοποθεσία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε συζητήσεις με τη διοίκηση του Champions League για την επιστροφή των αγώνων στο Ισραήλ. Τονίσαμε ότι η κατάσταση στην Ιερουσαλήμ είναι ήρεμη και ότι η ζωή έχει επανέλθει πλήρως, αλλά σε αυτό το στάδιο αποφασίστηκε στο εργοστάσιο ότι οι ομάδες δεν αισθάνονται ακόμα ασφαλείς να έρθουν στο Ισραήλ. Ως εκ τούτου, τα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια θα γίνουν στο Βελιγράδι. Ο τρίτος εντός έδρας αγώνας θα διεξαχθεί σε διαφορετική τοποθεσία λόγω της μη διαθεσιμότητας του Pioneer Hall όπου έχουμε φιλοξενήσει μέχρι στιγμής τους αγώνες μας. Σύντομα θα ανακοινώσουμε την τοποθεσία του παιχνιδιού», ανέφεραν στην ανακοίνωση τους.