Skip to main content

Λούντβιγκσμπουργκ - ΑΕΚ 83-79 : Έμεινε πρώτη όμως στερήθηκε το αήττητο η Ένωση

Η Ένωση ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την γερμανική Λούντβιγκσμπουργκ με σκορ 83-79 σε ένα παιχνίδι που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον με τους κίτρινους να περνάνε ως πρώτοι και απευθείας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης .

Ιδανικά ξεκίνησε το παιχνίδι η Λούντβιχσμπουργκ, η οποία έφτασε να προηγείται για 8 πόντους (21-13), η ένωση μείωσε με ένα γρήγορο 5-0 (21-18), σκορ με το οποίο έληξε η πρώτη περίοδος. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η ΑΕΚ έπαιξε άμυνα καθώς δέχτηκε μόνο 14 πόντους (κυριώς από βολές), μετουσίωσε τις άμυνες σε επιτυχημένες επιθέσεις με τον Κουζέλογλου κυρίως, έφερε το ματς στα μέτρα της και βρέθηκε να προηγείται στο τέλος του ημιχρόνου (35-38).

Στο δεύτερος μέρος οι δύο ομάδες πήγαιναν κοντά κοντά στο σκορ χωρίς καμία να αφήσει την άλλη να ξεφύγει με τους Γερμανούς να παίρνουν ενα μικρό προβάδισμα στο τέλος της τρίτης περιόδου (57-56). Στο τέλος, οι Γερμανοί πήραν ένα μικρό προβάδισμα , από την αρχή του δεκαλέπτου , το οποίο και διατήτησαν μέχρι το τέλος , ευστόχησαν στις ελύθερες βολές και στέρησαν από την ΑΕΚ το αήττητο.

Τα δεκάλεπτα : 21-18, 35-38,57-56,83-79

On fire : Ο Γκρέιβς με 24 πόντους 

Ξεχώρισαν : Από πλευράς γηπεδούχων ο Μπούι με 16 πόντους , ενώ από πλευράς Ένωσης ο ΜακΡέι με 20 πόντους .

Μεγαλύτερη διαφορά : Το +8 των Γερμανών στην τέταρτη περίοδο (73-65)

Διαιτητές: Αουνκρότζερς, Γιλμάζ, Πρπα