Skip to main content

Λάρκιν: «Είμαι χαρούμενος στην Εφές, αλλά έχω κι άλλα όνειρα»

Ο Σέιν Λάρκιν απάντησε σε ερωτήσεις φίλων του στο Instagram και σχολίασε τη σχέση του με τον Αταμάν, αποκάλυψε το τουρκικό όνομα που θα επέλεγε αλλά και ότι κι έχει αρκετά όνειρα που θέλει να πραγματοποιήσει.

Ο Αμερικανός γκαρντ έπαιξε Q&A στο Instagram και στάθηκε ιδιαίτερα στην παρουσία του Εργκίν Αταμάν, με τον οποίο όπως φαίνεται έχει ταιριάξει. «Νομίζω πως είναι προφανές ότι και οι δύο έχουμε παρόμοια ενέργεια ως άνθρωποι. Με καταλαβαίνει απόλυτα. Ξέρουμε και οι δύο τι θέλουμε να πετύχουμε και αυτό είναι το μυστικό», ανέφερε ο Λάρκιν.

Όσον αφορά το μέλλον του ήταν μάλλον αινιγματικός: «Βρίσκομαι στην ομάδα δύο χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος και τρέφω μεγάλη αγάπη για την Εφές. Δεν κρύβω όμως ότι έχω και άλλους στόχους και όνειρα που θέλω να πραγματοποιήσω. Αυτή τη στιγμή είμαι ευτυχισμένος στην Εφές, όμως δεν ξέρω το θα συμβεί στο μέλλον. Με την Εθνική ομάδα δεν έχω παίξει ακόμα, αλλά είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος της».

Για το τουρκικό όνομα που θα επέλεγε αλλά και το αγαπημένο του φαγητό: «Από τα ονόματα θα προτιμούσα το Σαχίν. Από τα φαγητά μου αρέσουν τα κεφτεδάκια και τα ραβιόλια. Από τα γλυκά ο μπακλαβάς».