Skip to main content

Η Μπανταλόνα μάτσαρε την πρόταση της Βαλένθια για τον Γκάι, στο… κόλπο και ο Παναθηναϊκός

Και εκεί που όλα έδειχναν πως ο Κάιλ Γκάι πρόβαρε την φανέλα της Βαλένθια, η Μπανταλόνα δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα, καθώς αποφάσισε να ματσάρει την πρόταση των «νυχτερίδων» προς τον παίκτη, κρατώντας τον στην ομάδα για την σεζόν 2023/24.

Βέβαια, αυτό δεν εξασφαλίζει την παρουσία του στην Χουβεντούτ, καθώς, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, η Μπανταλόνα προχώρησε σε αυτή την κίνηση προκειμένου να έχει το δικαίωμα να παραχωρήσει τον παίκτη σε άλλη ομάδα, εισπράττοντας, φυσικά, το απαραίτητο buy out.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Encestado και τον Ισπανό δημοσιογράφο Τζέραρντ Σόλε, είναι αρκετές οι ομάδες που έχουν στο στόχαστρο τους τον Γκάι, μία από αυτές είναι και ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Αταμάν εκτιμά πολύ τις αρετές του Γκάι. Ο Ισπανός δημοσιογράφος… μπλέκει στην κουβέντα και τον Ολυμπιακό, καθώς αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» ρώτησαν για την διαθεσιμόττηα του παίκτη.

Την σεζόν που πέρασε ο Γκάι είχε 11,5 πόντους, 1,7 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ στην κανονική περίοδο της Liga Endesa με την φανέλα της Μπανταλόνα, για να κάνει το… μπαμ στα Play Offs, έχοντας 19,8 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ σε έξι παιχνίδια. Όσον αφορά το Eurocup, μέτρησε 11,8 πόντους, 1,7 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ σε 21 παιχνίδια.