Skip to main content

Μπαρτσελόνα – Αποθέωση για Μίροτιτς στο φινάλε του Game 2 με την Ρεάλ (vid)

Ο Νίκολα Μίροτιτς είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών για την Μπαρτσελόνα, μετά το επερχόμενο «σπάσιμο» του συμβολαίου του και την αποχώρηση του από τους Καταλανούς, στο φινάλε της σεζόν.

Οι φίλοι της Μπάρτσα έχουν πάρει καταφανέστατα το μέρος του Μαυροβούνιου, με ισπανικό διαβατήριο, παίκτη, όπως φάνηκε και στο φινάλε του νικηφόρου δεύτερου τελικού απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μίροτιτς ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης της Μπαρτσελόνα, έχοντας 25 πόντους, πέντε ριμπάουντ και τρεις ασίστ, με τους Καταλανούς να εκδηλώνουν την λατρεία τους προς το πρόσωπο του, στο ίσως και τελευταίο του παιχνίδι στο «Παλάου».

Και αυτό γιατί η σειρά μεταφέρεται στην Μαδρίτη, με την Μπαρτσελόνα να έχει δύο ευκαιρίες να κάνουν το «break» και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στην έδρα της Ρεάλ.

Αν δεν γίνει αυτό και η «Βασίλισσα» ισοφαρίσει σε 2-2, τότε ο Μίροτιτς θα έχει μία τελευταία ευκαιρία να αγωνιστεί μπροστά στους οπαδούς της ομάδας του, στο Game 5 των τελικών, το οποίο και θα κρίνει τον πρωταθλητή για την σεζόν 2022-23.