Skip to main content

Βενέτσια: Ο μάνατζερ του Καμπόκλο την ενημέρωσε ότι δεν θα αγωνιστεί σε αυτήν

Ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου παίκτη, Μπρούνο Καμπόκλο ενημέρωσε την Βενέτσια ότι δεν σκοπεύει να αγωνιστεί με την φανέλα της για προσωπικούς λόγους, με την ιταλική ομάδα να απειλεί με κυρώσεις.

 Ο Βραζιλιάνος παίκτης, Μπρούντο Καμπόκλο μέσω του ατζέντη του, ενημέρωσε την Βενέτσια ότι δεν θα αγωνιστεί με την ομάδα της. Ο ιταλικός σύλλογος ανέφερε για αυτό στην ανακοίνωση του ότι:  "Οι εκπρόσωποι του Μπρούνο Καμπόκλο επικοινώνησαν μαζί μας, αναφέροντας ότι για υποτιθέμενους προσωπικούς λόγους δεν θα φορέσει την φανέλα της ομάδας.

Είναι σαφές ότι η απόφαση είναι αναπάντεχη και μας εξέπληξε, αφού παραβιάζει τους όρους της συμφωνίας, που απαγορεύει στον Μπρούνο Καμπόκλο να φορέσει την φανέλα άλλης ομάδας την σεζόν 2023/24 πέραν της Βενέτσια. Ο σύλλογος επιφυλάσσεται να προβεί σε ενέργειας για να διαφυλάξει τα συμφέροντά του".

Η Βενέτσια αναφέρει ότι δεν θα αφήσει έτσι αυτό το θέμα, ενώ ο Μπρούνο Καμπόκλο δηλώθηκε στο ρόστερ της ισραηλινής Μακάμπι ΡαΑνανά προκειμένου να παίξει σε φιλικά παιχνίδια κόντρα σε ομάδες του NBA.