Skip to main content

«Αρχές Ιουλίου η ανακοίνωση της Euroleague για Άλμπα, που ολοκληρώθηκαν τα συμβόλαια πέντε παικτών της»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας rbb24.de, η ανακοίνωση της Euroleague για την συμμετοχή της Άλμπα Βερολίνου στο πρωτάθλημα της νέας χρονιάς θα γίνει στις αρχές του Ιουλίου.

Οι "κίτρινοι" δεν πέτυχαν φέτος τους στόχους τους, αφού κατετάγησαν 16οι στην Euroleague και αποκλείστηκαν στα προημιτελικά του γερμανικού πρωταθλήματος.

Μετά την ολοκλήρωση της διετής συμφωνίας με την Euroleague, η ομάδα του Βερολίνου δεν έχει εγγυημένο συμβόλαιο στην κορυφαία ευρωπαική διασυλλογική διοργάνωση, αλλά οι άνθρωποι της θεωρούν ότι θα πάρουν μια wild card για τη σεζόν 2023/24, με τον Μάρκο Μπάλντι να αναφέρει ότι: "Όλα δείχνουν ότι η ανακοίνωση θα έρθει στις αρχές Ιουλίου, όλα τα σημάδια δείχνουν ότι θα βρισκόμαστε στο πρωτάθλημα και την επόμενη χρονιά".

Όπως διαβάζουμε στο σχετικό δημοσίευμα, η Άλμπα θα παραμείνει για ακόμα τρία χρόνια στη Mercedes-Benz Arena, ενώ ακόμη υπάρχει ως δεύτερη σκέψη και την ανέγερση δικού της γηπέδου.

Επίσης αναφέρεται ότι ολοκληρώθηκαν τα συμβόλαια του φόργουορντ Λουκ Σίκμα, του γκαρντ Μάοντο Λο, του φόργουορντ Λουίς Ολίντι, του σέντερ Μπεν Λάμερς, του γκαρντ Ταμίρ Μπλατ. Ο γκαρντ Τζαλίν Σμιθ βρίσκεται στο ραντάρ άλλων ευρωπαικών ομάδων, ενώ κόουτς θα συνεχίσει να είναι ο Ίσραελ Γκονζάλεθ το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Ο Μάρκο Μπάλντι τόνισε ότι οι "κίτρινοι" θα συνεχίσουν να έχουν την ίδια φιλοσοφία, με σκοπό την εξέλιξη των παικτών.