Skip to main content

Τσαϊρέλης: «Πάντα είχαμε καλό κλίμα στον Προμηθέα»

Για το κλίμα στις τάξεις του Προμηθέα, αλλά και τον Τζο Τόμασον, μίλησε στο ΕΟΚ WEB Radio ο Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο παίκτης της ομάδας της Πάτρας:

Για το καλό κλίμα που επικρατεί στον Προμηθέα: «Πάντα είχαμε καλό κλίμα, απλά όταν η ομάδα κερδίζει γίνεται ακόμα καλύτερο. Ακόμη και το διάστημα που δεν «πατούσαμε» καλά και δεν είχαμε καλή εικόνα στο γήπεδο και τότε είχαμε καλό κλίμα. Όσο να ‘ναι, όταν η ομάδα χάνει δε νιώθεις καλά, μπαίνουν κι άλλα πράγματα στην εξίσωση και αυτό λίγο «θάβεται». Γενικά, όμως, πάντα είχαμε καλό κλίμα».

Για τη διακοπή ενός μήνα στο Eurocup: «Εμείς θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να γεμίσουμε «μπαταρίες», γιατί είναι δύσκολο να παίζεις 2 παιχνίδια τη βδομάδα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό θα πάει μέχρι τέλος Απριλίου και παραπέρα. Οπότε και η ξεκούραση είναι σημαντικό κομμάτι, αλλά θα προσπαθήσουμε και να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, γιατί έχουμε μια αστάθεια στην απόδοσή μας. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθωθούν».

Για τον Τζο Τόμασον: «Στο συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού που θέλει να παίξει ο κόουτς Χριστόπουλος ταιριάζει πολύ περισσότερο. Στο παιχνίδι που έπαιζε ο κόουτς Γιατράς ταίριαζε ο προηγούμενος παίκτης. Έχει να κάνει με το τι θέλει ο κάθε προπονητής και από ‘κει και πέρα ο κάθε παίκτης ταιριάζει διαφορετικά. Ο Τόμασον “διαβάζει” την άμυνα και αν μπορεί να εκτελέσει θα εκτελεί όλο το βράδυ, όπως και χθες (08/02) που είχε 20 πόντους στο ημίχρονο. Αν βλέπει ότι δεν του βγαίνει, θα κοιτάξει πρώτα να δημιουργήσει και μετά να εκτελέσει. Αυτό είναι το στυλ παιχνιδιού του και προσπαθεί και στην άμυνα, είναι καλός αμυντικός, το οποίο είναι απ’ τα βασικά χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας και ομάδας που έχει “χτίσει” ο καινούργιος προπονητής».