Skip to main content

Kαστρίτης: « Να δώσουμε το 100% και στις δύο άκρες του παρκέ»

Ο προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις του για το παιχνίδι με την Προμετέι (06/03, 19:00) στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο τρόπο παιχνιδιού της Προμετέι και το γεγονός πως ο Άρης θα πρέπει να παλέψει σκληρά για το παιχνίδι.

Ο προπονητής των κιτρίνων στις δηλώσεις του για το παιχνίδι με την Προμετέι στάθηκε στον βάθο του πάγκου της ουκρανικής ομάδας και το στυλ παιχνιδιού της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που στην πρώτη μας εμφάνιση στο BKT EuroCup μετά από πολλά χρόνια, καταφέραμε να περάσουμε στις 12 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και να παίξουμε στα play-offs. Έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, γεμάτη ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της.

Η Προμετέι τρέχει πολύ στο τρανζίσιον και σκοράρει πολλούς πόντους από δεύτερες ευκαιρίες, με τα επιθετικά ριμπάουντ. Συνεπώς, ο έλεγχος του ρυθμού και τα ριμπάουντ θα είναι καθοριστικοί παράγοντες για το τελικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε σκληρά και να δώσουμε το 100% και στις δύο άκρες του παρκέ».