Skip to main content

Εurocup: Τα ζευγάρια των Play-In

Η φάση των ομίλων του Eurocup τελειώσε και επίσημα με τον Άρη να βρίσκεται στις 12 ομάδες που περνούν στην πρώτη νοκ-άουτ φάση. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της φάσης των Play-In.

Με την κανονική διάρκεια των ομίλων να ολοκληρώνεται το απόγευμα της Τετάρτης , έγιναν γνωστές οι 12 ομάδες που πέρασαν στην πρώτη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης με τον Άρη να ανήκει σε αυτές.

Γίνεται γνωστό πως οι αγώνες από δω και πέρα θα έχουν χαρακτήρα νοκ-άουτ. Όσον αφορά τα Play-In παιχνίδια , δηλαδή αυτά που θα πραγματοποιηθούν πριν τα προημιτελικά  της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένα για τις 5-6 Μαρτίου.

Ο Άρης αφού τερμάτισε 5ος  στο Group B θα αντιμετωπίσει την 4η ομάδα του Group A που είναι η ουκρανική Προμετέι , η οποία  δίνει τους εντός έδρας αγώνες της στην Ρίγα της Λετονίας λόγω του πολέμου.

Να σημειωθεί πως οι δυο πρώτοι των ομίλων ( Παρί και Χάποελ Τελ Αβίβ από το group A και η Μπούργκ και η Κλουζ από το group B) έχουν περάσει απευθείας στα προημιτελικά και περιμένουν να μάθουν τους αντιπάλους τους που θα προκύψουν από τα ζευγάρια των Play-In.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

  • Λόντον Λάιονς - Τουρκ Τέλεκομ
  • Προμετέι - Άρης
  • Γκραν Κανάρια - Μπεσίκτας
  • Ουλμ - Μπανταλόνα