Skip to main content

Στην ABA Liga και με την… βούλα η BC Dubai

Μέλος της Αδριατικής Λίγκας είναι με κάθε επισημότητα η ομάδα από το Ντουμπάι, καθώς η ABA Liga ανακοίνωσε την υπογραφή πολυετούς συμβολαίου με την BD Dubai.

Η ομάδα από το Ντουμπάι θα αγωνίζεται στην ABA Liga από την σεζόν 2024/25, με τον πρόεδρο της αραβικής ομάδας, Αμντουλά Σαέντ Αλ Νάμπουντα, να δηλώνει:

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στην ABA Liga, μια διοργάνωση που φημίζεται για την ανάδειξη ορισμένων από τα κορυφαία ταλέντα του κόσμου στο μπάσκετ. Ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε το πρωτάθλημα εδώ στο Ντουμπάι στην Coca-Cola Arena, όπου οι λάτρεις του μπάσκετ μπορούν να απολαύσουν μια κορυφαία εμπειρία. Ευχαριστώ από καρδιάς τη διοίκηση και τις ομάδες για τη συνεργασία και την αφοσίωσή τους στο να φέρουν το πρωτάθλημα στην πόλη μας".

Από την πλευρά της ABA Liga, ο Ντουμπράβκο Κμέτοβιτς, ανέφερε ότι:

"Η ένταξη της BC Dubai στην οικογένεια της ABA είναι από πολλές απόψεις ένα αθλητικό-επιχειρηματικό εγχείρημα. Αντιπροσωπεύει ένα όραμα που οι σύλλογοι ABA Liga αναγνώρισαν ως ιδανική ευκαιρία για την επίτευξη δύο στόχων. Πρώτον, να αυξηθεί η ποιότητα του ανταγωνισμού και δεύτερον, να ανοίξει η πόρτα σε μια νέα αγορά, η οποία θα επιταχύνει τις προσπάθειες της ABA Liga να γίνει ένα πρωτάθλημα που παράγει κερδοφόρες λειτουργίες προς όφελος των μετόχων του".