Skip to main content

Ξέσπασμα Ομπράντοβιτς: «Πρέπει να ρωτήσω τους παίκτες μου αν γνώριζαν τους αντιπάλους τους, δεν έχω ιδέα που είναι ο Βούκσεβιτς»

Η εντός έδρας ήττα της Παρτιζάν από την Στουντένσκι, στον πρώτο γύρο των Play Offs, φέρνει την ομάδα του Βελιγραδίου μία ανάσα από τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά της ABA Liga, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να… ξεσπά στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

«Πρέπει να ρωτήσω τους παίκτες μου έναν-έναν, αν γνώριζαν τους αντιπάλους τους, τους παίκτες της Στουντένσκι, ως μονάδες. Κάναμε τη δουλειά μας εμείς στο προπονητικό τιμ όπως έπρεπε; Τους δώσαμε όλες τις πληροφορίες που έπρεπε να τους δώσουμε; Ζήτησα από την ομάδα να μη σκέφτεται τη EuroLeague, ο βασικός μας στόχος ήταν και παραμένει η ABA Liga, οπότε πρέπει να βρούμε κίνητρο.», ήταν τα λόγια του Ζοτς, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Τριστάν Βούκτσεβιτς, [που βρίσκεται στις ΗΠΑ ενόψει του NBA Draft Lottery, λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Όσο για τον Βούκσεβιτς, τι να σας πω. Είναι στις ΗΠΑ. Που ακριβώς; Δεν έχω ιδέα. Πήρε την άδεια της ομάδας και έφυγε κι αυτό είναι το μοναδικό που γνωρίζω».