Skip to main content

Μίροτιτς: "Πάντα μου αρέσει να παίζω στο ΟΑΚΑ"

Ο Νίκολα Μίροτιτς ήταν ο άνθρωπος που "εκτέλεσε" τον Παναθηναϊκό κάνοντας μια εμφάνιση αντάξια της φήμης του και των ικανοτήτων του. Σημείωσε 26 πόντους σε 26' και έφτασε στο 26 στο σύστημα αξιολόγησης, με 5/5 δίποντα, έχοντας ακόμη τρία ριμπάουντ. Όταν η Μπαρτσελόνα αντιμετώπισε δυσκολίες αυτός ήταν που την... πήρε από το χέρι και την οδήγησε στη νίκη στο ΟΑΚΑ.

"Είναι ωραίο συναίσθημα να ξέρεις ότι πέτυχες ένα στόχο σου, την πρόκριση στα πλέι οφ στην προκειμένη περίπτωση, μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός θα παλέψει για τη νίκη", τόνισε ο Μίροτιτς και συνέχισε μιλώντας στην κάμερα της Ευρωλίγκας: "Είναι κάτι που καταφέραμε, έχουμε όμως μεγαλύτερους στόχους και άλλα τέσσερα παιχνίδια μπροστά μας για το τέλος της κανονικής περιόδου. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε ως ομάδα".

Ο ίδιος έχει μέσο όρο 23 πόντους τον Μάρτιο και δείχνει και ατομικά σε εξαιρετική κατάσταση. Προτίμησε όμως να αναφερθεί στην ομάδα όταν του τέθηκε το σχετικό ερώτημα για την απόδοσή του: "Πάντα λέω πως οφείλονται όλα στους συμπαίκτες μου που μου δίνουν την μπάλα και στους προπονητές μου που φτιάχνουν συστήματα για μένα. Απλά προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, να κάνω το καλύτερό μου παιχνίδι. Κάποιες φορές το ζητούμενο είναι να νιώθεις καλά και σήμερα έγινε αυτό, γιατί πάντα μου αρέσει να παίζω εδώ στο ΟΑΚΑ".