Skip to main content

Γιασικεβίτσιους: "Ξέραμε ότι έπρεπε να παλέψουμε"

Η Μπαρτσελόνα τα βρήκε σκούρα κατά διαστήματα στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν ήταν κάτι διαφορετικό από αυτό που περίμενε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ερχόμενος στην Αθήνα.

"Πήραμε τη νίκη και την πρόκριση στα πλέι οφ, που ήταν ο πρώτος στόχος της σεζόν", τόνισε ο Λιθουανός κόουτς των Καταλανών, μιλώντας στην κάμερα της Ευρωλίγκας για να συμπληρώσει: "Ξέραμε ερχόμενοι εδώ πως θα έπρεπε να παλέψουμε για να πάρουμε τη νίκη. Βρήκαμε τον παίκτη που ήταν σε καλή μέρα. Στην αρχή ήταν ο Τόμπεϊ που μας έδωσε ώθηση και μετά ο Νίκο (Μίροτιτς) με κάποια μεγάλα σουτ στην τρίτη, αλλά και στην τέταρτη περίοδο. Δεν ήταν όμορφο κάποιες στιγμές εκεί έξω το θέαμα, αλλά κάποιες φορές γίνεται κι αυτό".

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για την υποδοχή στο ΟΑΚΑ και τη συνέχεια: "Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις εκτός έδρας και η νίκη αυτή μας έκανε χαρούμενους. Βρήκαμε λύσεις με Τόμπεϊ και Μίροτιτς, αλλά κάναμε και 18 λάθη. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο κερδίσαμε τη μάχη των ριμπάουντ και είμαι χαρούμενος για τη νίκη αυτή. Ο Παπαγιάννης μας πλήγωσε στο πρώτο δεκάλεπτο. Μου φέρνει πάντα χαρούμενες αναμνήσεις το ΟΑΚΑ. Έχω μια πολύ ζεστή σχέση με τον κόσμο και είμαι χαρούμενος όταν επιστρέφω εδώ. Αν νιώθουμε πίεση για το αποτέλεσμα; Σίγουρα... Πίεση νιώθω από 16 χρονών, είναι καλό να υπάρχει. Έχουμε καλούς παίκτες και βελτιωνόμαστε κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης".