Skip to main content

Βολές Λάρκιν κατά Αταμάν: «Στο σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν έπαιξα 22 λεπτά»

Καζάνι έτοιμο να… εκραγεί θυμίζει η Αναντολού Εφές μετά και την εντός έδρας ήττα από την Παρτιζάν, με τον Σέιν Λάρκιν να στρέφεται για πρώτη φορά απέναντι στον προπονητή του, Εργκίν Αταμάν,  με αφορμή τον χρόνο συμμετοχής του απέναντι στους Σέρβους.

"Στο σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν, έπαιξα 22 λεπτά. Και στα τελευταία τρία ήμουν εκτός. Με ενδιαφέρει μόνο η ομάδα, θέλω να κερδίζω, αλλά αυτό διαλύει το μυαλό μου. Ένας συμπαίκτης μου ήταν -19 στην κατηγορία +/-, όμως εκείνος έπαιξε 38 λεπτά! Δώσε μου χρόνο για να βελτιώσω τα νούμερά μου, γιατί θα το κάνω. Τα μεγάλα ματς χρειάζονται μεγάλους παίκτες" έγραψε ο Αμερικανός σε σχόλια στο Twitter.

Ο Λάρκιν ολοκλήρωσε το παιχνίδι με την Παρτιζάν έχοντας 9 πόντους (4/6 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 1/2 βολές), δύο ριμπάουντ, έξι ασίστ και τρία λάθη σε 22:26.  

Όσον αφορά τον συμπαίκτη που δεν κατονόμαστε, αυτός ήταν ο Γουίλ Κλάιμπερν, ο οποίος είχε 22 πόντους (2/7 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 6/6 βολές), οκτώ ριμπάουντ, δύο ασίστ και πέντε κερδισμένα φάουλ σε 37:51.