Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Δεν είναι εγωιστές οι παίκτες μου»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε τα συγχαρητήριά του στους παίκτες του, αλλά και στον κόσμο του Ολυμπιακού για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν και στον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου στην Ευρωλίγκα.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου και στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα του: «Δεν έχουμε πολλά να πούμε για το παιχνίδι αυτό. «Μίλησαν» οι παίκτες στη διάρκεια του αγώνα, καθώς είχαν θέληση από την αρχή και παίξαμε απλά ειδικά στην επίθεση, όπου ήμασταν πραγματικά καλοί. Όπως και στην άμυνα, αλλά για τρία δεκάλεπτα, με εξαίρεση το τρίτο, στο οποίο χάσαμε την προσέγγισή μας. Η Μπάγερν σημείωσε 30 πόντους στο διάστημα αυτό έδειξε την ικανότητά της να σουτάρει. Ήταν μια σπουδαία νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες, αλλά και στον κόσμο που δημιούργησε για μία ακόμη φορά εκπληκτική ατμόσφαιρα. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στον Προμηθέα».

Ο Μπαρτζώκας αναφέρθηκε και στον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα του με τους παίκτες να επιδεικνύουν αλτρουισμό σε κάθε παιχνίδι: «Δεν έγιναν όλα σε μια μέρα. Οι παίκτες σταδιακά πείστηκαν όλοι πως υπάρχει εμπιστοσύνη και πως όλοι μπορούν να διακριθούν. Δεν είναι εγωιστές, παίζουν ο καθένας για τον συμπαίκτη του. Πολλές φορές είναι και θέμα ημέρας και αντιπάλου. Η Μπάγερν σούταρε καλά στη δεύτερη και στην τρίτη περίοδο, αλλά συνεχίσαμε και κάναμε το παιχνίδι μας. Πήραμε λίγους πόντους στον αιφνιδιασμό, όμως κάναμε καλή δουλειά να βρούμε τον ελεύθερο παίκτη και σουτάραμε με πολύ υψηλό ποσοστό από το τρίποντο. Οι παίκτες έχουν πεισθεί πως με αυτόν τον τρόπο μπορούν όλοι να έχουν καλούς αριθμούς. Είχαμε 27 ασίστ. Αν η μπάλα δεν μένει στα χέρια ενός παίκτη, είναι δύσκολο για τον αντίπαλο να αμυνθεί».