Skip to main content

Σλούκας: «Είμαι 100% έτοιμος, το σερί δεν υπάρχει στο μυαλό μας» (vid)

Για την αγωνιστική του ετοιμότητα, το σερί που τρέχει ο Ολυμπιακός στην Euroleague, αλλά και το κίνητρο, τόσο της ομάδας του, όσο και της Βαλένθια, μίλησε ο Κώστας Σλούκας, στο περιθώριο της αναχώρησης της αποστολής της ομάδας του Πειραιά για την Ισπανία και το ματς της Παρασκευής (24/2, 21:30).

Αναλυτικά ο Σλούκας μίλησε:

Για την ετοιμότητα του:

 «Είμαι 100% έτοιμος. Θα προσπαθήσω και εγώ με την ομάδα να φέρουμε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη».

Για το κίνητρο του Ολυμπιακού:

«Η ομάδα πρέπει να ανασυνταχθεί, η επιτυχία του Κυπέλλου δεν πρέπει να της αλλάξει τον δρόμο που έχει χαράξει. Ο Ολυμπιακός δε ψάχνει κίνητρο για να κερδίσει, υπάρχει το κίνητρο ήδη και ένα επιπλέον είναι πως είμαστε στην 1η θέση και πρέπει να μείνουμε εκεί. Η Βαλένθια είναι μία αρκετά καλή ομάδα και παίζει στην έδρα της πολύ καλά».

Για το πώς καταφέρνει ο Ολυμπιακός να ανασυνταχθεί:

«Είναι η εμπειρία, η ιδιοσυγκρασία, ο χαρακτήρας της ομάδας. Παίζουν σημαντικό ρόλο αυτά στην ανασύνταξη. Φυσικά όλα πρέπει να τα δούμε στην πράξη αλλά είμαι αισιόδοξος γιατί όλη τη σεζόν η ομάδα έχει δείξει πάρα πολύ καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο».

Για το κίνητρο της Βαλένθια:

«Για αυτούς είναι ένα κίνητρο παραπάνω που αποκλειστήκανε και πρέπει να δώσουν απαντήσεις στην Euroleague. Το ότι κυνηγάνε την 8άδα είναι έξτρα κίνητρο αφού παίζουν με την πρωτοπόρο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από το ξεκίνημα και σε όλο το παιχνίδι».

Για το σερί του Ολυμπιακού:

«Σερί δεν υπάρχει στο μυαλό μας, είναι απλά η Βαλένθια το παιχνίδι που πρέπει να κοιτάξουμε και πρέπει ο Ολυμπιακός να κερδίσει».