Skip to main content

Ράντονιτς: "Άγνωστο ποιοι θα παίξουν στο Ηράκλειο"

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για το παιχνίδι και την τελευταία φάση που οδήγησε στο τρίποντο του Κρις Τζόουνς και την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ με 92-91 και σε χρόνο... μηδέν.

"Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό επιθετικά για εμάς, αλλά η τρίτη περίοδος όχι", τόνισε ο προπονητής των "πράσινων" στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε: "Κάναμε λάθη, η άμυνα δεν ήταν εκεί... Έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα, ενώ χάσαμε δύο βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα, η Βαλένθια έβαλε το τρίποντο και νίκησε. Είπαμε να παίξουμε άμυνα στην τελευταία επίθεση. Θέλαμε να κάνουμε αλλαγή και αυτό συνέβη. Είπαμε να μην γίνει φάουλ. Γίνεται συχνά συζήτηση για το αν θα πρέπει να γίνεται φάουλ ή όχι σε αυτές τις περιπτώσεις. Ο Λι έπαιξε σχεδόν 40 λεπτά, ο Μπέικον δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση, οπότε ζητήσαμε να παιχθεί άμυνα".

Όσο για το σχήμα που επιστράτευσε στην τελευταία φάση δήλωσε: "Πιστεύαμε ότι στην άμυνα με αλλαγές θα ήταν καλύτεροι οι παίκτες που ήταν στο παρκέ", ενώ απάντησε με ένα μονολεκτικό "όχι" όταν ρωτήθηκε αν αυτή είναι η πιο οδυνηρή ήττα της χρονιάς.

Τέλος ρωτήθηκε για το ποιοι παίκτες θα ταξιδέψουν στο Ηράκλειο για το Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 8 (16-19/2): Εϊναι δύσκολο να σας πω τώρα, γιατί πρέπει να δούμε τι γίνεται με τον Ουόλτερς, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο, τον Πονίτκα που δεν έχει κάνει προπονήσεις, τον Γκουντάιτις που θα πρέπει να κάνει μαγνητική".