Skip to main content

Μουμπρού: "Πιστεύω στους παίκτες μου"

Η Βαλένθια επέστρεψε από το -9 και ένα κακό πρώτο ημίχρονο με το μαχητικό πνεύμα που έδειχνε ως παίκτης ο προπονητής της. Ο Άλεξ Μουμπρού λίγο μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού με 92-91 στο ΟΑΚΑ σε νεκρό χρόνο αναφέρθηκε στην πίστη που δείχνει στους παίκτες του.

"Κάναμε κάποια χαζά φάουλ τα τελευταία λεπτά του αγώνα και δώσαμε βολές στους αντιπάλους μας", τόνισε μιλώντας στην κάμερα της Ευρωλίγκας, ενώ όταν ρωτήθηκε πως το παιχνίδι θα έχει ένα τέτοιο φινάλε απάντησε: "Πάντα πιστεύω στους παίκτες μου. Παλέψαμε, είχαμε μια δύσκολη φάση στο τέλος, αλλά τελικά πήραμε τη νίκη".

Λίγο αργότερα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου έκανε λόγο για σκληρό παιχνίδι και για τα δύο πρόσωπα της ομάδας του: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καλές επιλογές στην άμυνα και ο Παναθηναϊκός ήταν εύστοχος. Στο δεύτερο πήγαμε καλύτερα αμυντικά και ο Παναθηναϊκός δεν είχε τόσα ελεύθερα σουτ. Σημειώσαμε 50 πόντους στο διάστημα αυτό, οι παίκτες μου πάλεψαν ως το τέλος και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Είχαμε την τελευταία κατοχή και το παιχνίδι κρίθηκε εκεί. Παίξαμε καλά και απέναντι στη Μακάμπι, αλλά απόψε είχαμε την τελευταία κατοχή και είναι κάτι σημαντικό. Καταφέραμε να βρούμε λύσεις στο τέλος".

Η Βαλένθια νίκησε τον Παναθηναϊκό, αλλά είχε νικήσει και τον Ολυμπιακό: "Νικήσαμε και τις δύο ομάδες στο τέλος. Το σημαντικό είναι να βρίσκεις τρόπους και να παλεύεις, κάτι που κάναμε σήμερα".

Τέλος, επέστρεψε στο θέμα "εμπιστοσύνη" προς τους παίκτες του: "Σήμερα ήταν ο Τζόουνς, άλλες είναι ο Πρέπελιτς, άλλες ο Ντούμπλιεβιτς. Είναι σημαντικό να έχεις επιλογές. Ο Κρις ήταν σήμερα στο κλίμα του παιχνιδιού και ήταν η καλύτερη λύση για το τελευταίο σουτ. Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο δεν έχει να κάνει με το τελευταίο σουτ ή την πίστη σε κάποιον. Είναι το ότι είμαστε σε θέση ως ομάδα να πάρουμε αυτό το σουτ".