Skip to main content

Ράντονιτς: «Το μάξιμουμ σε κάθε παιχνίδι»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στάθηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο, το οποίο ήταν το χειρότερο και τελικά καταδίκασε τον Παναθηναϊκό στην ήττα από την Μπασκόνια εκτός έδρας. Αλλά αναφέρθηκε και στις αλλαγές στο ρόστερ με τις δύο πιο πρόσφατες προσθήκες.

«Αρχίσαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε τον έλεγχο και απέναντί μας είχαμε μια ομάδα που είχε 92% στο δίποντο στο πρώτο ημίχρονο», τόνισε ο προπονητής των «πράσινων» και συνέχισε: «Στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε ενέργεια στο παρκέ, μείναμε στο παιχνίδι, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Χάσαμε μόνο στο δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά ήταν αρκετό, για να φτάσει η Μπασκόνια στη νίκη».

Ο Ράντονιτς ρωτήθηκε για τους τραυματισμούς και τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού: «Είδατε ότι είχαμε ένα μικρό rotation και πρέπει να δούμε τις επόμενες μέρες ποιοι παίκτες θα είναι έτοιμοι. Να δούμε με τον Πονίτκα και τον Μαντζούκα που είναι τραυματίες, αλλά και σε τι κατάσταση είναι οι νέοι παίκτες μας. Πάμε βήμα βήμα, παιχνίδι παιχνίδι και το σημαντικό είναι να ενσωματωθούν οι νέοι παίκτες και να δίνουμε το μάξιμουμ σε κάθε παιχνίδι, αλλά η κατάσταση είναι αυτή».