Skip to main content

Euroleague – Τα βραβεία της Ένωσης Παικτών για την σεζόν 2021/22 Pt 1(pics)

Η σεζόν στην Euroleague ολοκληρώθηκε με την Αναντολού Εφές θριαμβεύτρια για δεύτερη χρονιά και η Ένωση Παικτών της Λίγκας προχώρησε στην ανάδειξη των κορυφαίων παικτών της περιόδου.

Στο πρώτο από τα τρία μέρη του αφιερώματος της ELPA, παρουσιάζονται οι παίκτες που κατέκτησαν το βραβείο του κορυφαίου πρωτοεμφανιζόμενου στην διοργάνωση, το βραβείο του που πιο σεβαστού παίκτη και το βραβείο Fair Play της σεζόν.

Έτσι, στα χέρια του Τζον Μπράουν της Ούνικς κατέληξε το βραβείο του κορυφαίου πρωτοεμφανιζόμενου παίκτη της Euroleague, με τον άσο της ομάδας του Καζάν να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του.

Από εκεί και πέρα, ο Κάιλ Χάινς αναδείχθηκε ως ο πιο σεβαστός παίκτης στην διοργάνωση, βραβείο, με τον Αμερικανό σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο, μάλιστα, να κατακτά το βραβείο για δεύτερη σερί χρονιά.

Ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στην σεζόν που πέρασε ήταν και αυτό του Λουκ Σίκμα, με τον άσο της Άλμπα να κερδίζει το βραβείο Fair Play της σεζόν, με την συνολική συμπεριφορά του στα παρκέ της Euroleague και την συνεχή ανάδειξη της ευγενούς άμιλλας και του σεβασμού προς συμπαίκτες και αντιπάλους.