Skip to main content

Ολυμπιακός- Μονακό – Κόκκινο πάθος για την πρόκριση στο Final-4

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Μονακό στο Game-5 της σειράς των Playoffs (2-2) απόψε (4/5) στις 21:30. Οι δύο ομάδες, που μοιράστηκαν η κάθε μια τις νίκες στην έδρα της άλλης, θα λύσουν στο παρκέ του ΣΕΦ οριστικά της διαφορές τους.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει και το πλεονέκτημα έδρας, γνώρισε την ήττα από τους Μονεγάσκους στο Φάληρο την Μ. Παρασκευή και ταξίδεψε στο Πριγκιπάτο με την πλάτη στον τοίχο. Στο Γκαστόν Μεντεσάν, κατάφερε να πάρει το πρώτο παιχνίδι από τα δύο (στο δεύτερο ηττήθηκε στην τελευταία φάση, όταν το τρίποντο του Σλούκα βρήκε σίδερο), έμεινε ζωντανός και σήμερα θέλει να γίνει η ομάδα που θα συμπληρώσει το καρέ του Final-4.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, έχουν πίστη στους εαυτούς και στην ομάδα τους, αποδέχθηκαν το ρόλο του φαβορί και την πίεση που απορρέει από το γεγονός αυτό και είναι έτοιμοι να υποδεχθούν σε ένα κατάμεστο στάδιο τους αντιπάλους τους.

Τα εισιτήρια της τελευταίας αναμέτρησης έχουν κάνει… φτερά από τις πρώτες δύο ώρες της κυκλοφορίας τους και όλοι οι δρόμοι απόψε οδηγούν στο Φάληρο.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι ο Λουίτζι Λαμόνικα, ο Σρέτεν Ράντοβιτς και ο Εμίλιο Πέρεθ.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΚΩΣΗΣ