Skip to main content

ΤΣΣΚΑ. Μ – Παρελθόν ο Σενγκέλια

Το μεγαλύτερο εμπόδιο για τη μετακίνηση του Τόρνικε Σενγκέλια στη Βίρτους Μπολόνια, ξεπεράστηκε το απόγευμα της Δευτέρας (7/3), με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να κάνει γνωστή την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του 30χρονου πάουερ φόργουορντ.

Ο Τόρνικε Σενγκέλια ήταν ο πρώτος αθλητής της "ομάδας του στρατού" που τάχθηκε δίχως περιστροφές, υπέρ της Ουκρανίας μετά από την εισβολή της Ρωσίας και αποχώρησε μάλιστα τάχιστα από τη Μόσχα. Το κενό που δημιουργήθηκε μεταξύ των δύο πλευρών δεν ήταν εφικτό να γεφυρωθεί, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την πλευρά του παίκτη να φτάνουν στον πολυπόθητο συμβιβασμό, ώστε να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους από εδώ και πέρα.

Ο Γεωργιανός αθλητής είναι πλέον ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Στην προκειμένη περίπτωση στη Βίρτους Μπολόνια, η οποία τον είχε προσεγγίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή, όπως έκανε επίσης με τον Ντάνιελ Χάκετ.

Το καλό για τον ιταλικό σύλλογο είναι πως προλαβαίνει εντός των επόμενων 24 ωρών να δηλώσει τον Σενγκέλια στο EuroCup, έτσι ώστε αυτός να είναι διαθέσιμος για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Ο Τόρνικε Σενγκέλια έμεινε ενάμιση χρόνο στη MegaSport Arena, έχοντας 11.7 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ στην EuroLeague.