Skip to main content

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε πρόωρη επέκταση του Φαλ μέχρι το 2025 (vid)

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρόωρη επέκταση στο συμβόλαιο του Μουσταφά Φαλ, ο οποίος θα φορά τα ερυθρόλευκα μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Γάλλος σέντερ μέσω βίντεο που κοινοποιήθηκε στα social media των ερυθρολεύκων, έστειλε στους φίλους του Ολυμπιακού ένα μήνυμα, του οποίου το ένας μέρος του στα Ελληνικά, αναφέροντας ότι:  "Γεια σας φίλοι του Ολυμπιακού. Έχω ένα μήνυμα για εσάς. Είμαι κροκόδειλος, αλλά δεν μου αρέσουν τα κροκοδείλια δάκρυα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα αρχίσω να μαθαίνω ελληνικά και θα είμαι έτοιμος τον Ιούνιο του 2025".

Ο Μουσταφά Φαλ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το περσινό καλοκαίρι, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ οι Πειραιώτες ανανέωσαν το συμβόλαιο του  μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Υπενθυμίζουμε ότι την φετινή σεζόν ο Φαλ έχει 8.7 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1 κόψιμο μέσο όρο σε 18 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 8 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 1 κόψιμο μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακού:

H KAE Oλυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γάλλο σέντερ, Μουσταφά Φαλ, ως τον Ιούνιο του 2025.

Δείτε το σχετικό βίντεο: