Skip to main content

Αταμάν: «Στα play offs πρέπει να σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε για την Αναντολού Εφές, που κοντράρεται απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης (20/4, 20:00), για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των Play offs της Euroleague.

Με δηλώσεις του ο Εργκίν Αταμάν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Καστιγιάνους, όμως τόνισε πως η ομάδα του οφείλει να ξεκινήσει νικηφόρα αυτή τη σειρά.

Αναλυτικά:

«Στα Play offs πρέπει να σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, πρέπει να αναγκάσουμε την Ρεάλ Μαδρίτης να αποδεχτεί την στρατηγική μας και την αγωνιστική μας φιλοσοφία, από το πρώτο παιχνίδι. Ο Ταβάρες είναι μια τεράστια δύναμη μέσα στην ρακέτα για τους Καστιγιάνους. Ο Γκαρούμπα είναι ένας ανερχόμενος αστέρας και ο Τόμπκινς είναι αποτελεσματικός, τόσο μέσα στην ρακέτα όσο και από μακριά. Όλοι οι περιφερειακοί της παίκτες αντιλαμβάνονται θαυμάσια το παιχνίδι. Παίζουν εξαιρετικά το πικ εν ρολ, ενώ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί και στα σουτ μετά από σκριν. Φυσικά η επίθεση είναι σημαντική για εμάς, για να φτάσουμε στην νίκη, όμως πρέπει παράλληλα να αμυνθούμε σωστά και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Αναμένεται μία δύσκολη σειρά, Πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη».