Skip to main content

Κασελάκης: «Η άμυνα μας έδωσε κίνητρο και γήπεδο και η επίθεση αυτοπεποίθηση»

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε μετά την εντός έδρας νίκη του Παναθηναικού επί της Άλμπα Βερολίνου με 92-69, υπογραμμίζοντας ότι στους "πράσινους" η άμυνα έδωσε κίνητρο και γήπεδο και η επίθεση αυτοπεποίθηση.

Αναλυτικά

Ο Λεωνίδας Κασελάκης ανέφερε ότι: «Ήταν μια δύσκολη βδομάδα με τρία σερί εκτός και δύο ήττες, απογοητευτικός απολογισμός. Έπρεπε να νικήσουμε. Μας έδειξε ο κόουτς την βαθμολογία και πήραμε κίνητρο. Πρέπει να είμαστε πλέον σε κατάσταση συναγερμού για να διορθώσουμε την θέση μας».


Για διάθεση παικτών: «Δεν δικαιολογείται αν αυξομειώνεται το κίνητρο. Η διάθεση είναι δεδομένη και αν δεν υπάρχει είναι αδικαιολόγητο. Πάντα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα».

Για επίθεση: «Είχαμε ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Η άμυνα μας έδωσε κίνητρο και γήπεδο και η επίθεση αυτοπεποίθηση. Έπρεπε να έχουμε υπομονή και να χτυπήσουμε κάτω από τα 8 δευτερόλεπτα. Το κάναμε και νικήσαμε».


Για τον ίδιο: «Είναι δύσκολος ο ρόλος μου και κάποιες φορές πολύ μιας και δεν είχα πρωταγωνιστικό ρόλο. Η δουλειά μου καθορίζεται όχι από το πόσο αλλά το πώς. Όλα εξαρτώνται από τον προπονητή και ο χρόνος συμμετοχής μου και όλα…Αν αξίζω θα παίζω».


Για ψυχολογία μετά την ήττα από την Ρεάλ: «Το πιο θετικό είναι ότι ξεχάσαμε την ήττα από Ρεάλ. Την αφήσαμε πίσω και είδαμε ότι χρειάζονται μικρά βήματα μπροστά για να μπορέσουμε ν’ ανακάμψουμε…έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».