Skip to main content

«Στους Νάγκετς ο Καμπάτσο»

Ο Φακούντο Καμπάτσο θα αγωνιστεί την νέα σεζόν στο ΝΒΑ, όπως επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του Αργεντινού γκαρντ, με το Ντένβερ να είναι ο επόμενος  προορισμός του, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα.  

Το φλερτ ανάμεσα σε Νάγκετς και Καμπάτσο δεν είναι νέο, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε συζητήσεις και το καλοκαίρι του 2019. Πριν από ένα χρόνο δεν προέκυψε… γάμος, όμως οι ιθύνοντες των Νάγκετς δεν σταμάτησαν ποτέ να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για τον άσο της Ρεάλ και φαίνεται πως δικαιώνονται, ειδικά από την στιγμή που οι Τίμπεργουλβς έκαναν πίσω, μετά και από την απόκτηση του Ρίκι Ρούμπιο.

Έτσι, ο Καμπάτσο θα φορέσει για τελευταία φορά την λευκή φανέλα στην Euroleague, στο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε και στην ACB, την Κυριακή (22/11) απέναντι στην Μανρέσα και εν συνεχεία θα μετακομίσει στις ΗΠΑ, με την Ρεάλ, πάντως, να παίρνει τα… μέτρα της.

Και αυτό γιατί, όπως έγινε γνωστό, εκτός της αποζημίωσης ύψους 6 εκ δολαρίων, την οποία θα καλύψει (σε δόσεις) ο ίδιος ο παίκτης, οι Καστιγιάνοι θα κρατήσουν τα δικαιώματα του Αργεντινού στην Ευρώπη, κάτι που δεν έκαναν στις περιπτώσεις των Μίροτιτς και Σέρχιο Ροντρίγκεζ, με αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να επιλέξουν τις Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αντίστοιχα, με την επιστροφή τους στην Ευρώπη.