Skip to main content

AS: «Θέμα χρόνου το… διαζύγιο ανάμεσα σε Ρεάλ και Λαπροβίτολα»

Θέμα χρόνου θεωρούν οι Ισπανοί το «διαζύγιο» του Νίκολας Λαπροβίτολα με την Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο θα ανοίξει τον δρόμο για την απόκτηση του Αργεντινού γκαρντ από τον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «AS», παρά το γεγονός πως ο Καμπάτσο είναι στην πόρτα της εξόδου της Ρεάλ Μαδρίτης (αν και πρέπει πρώτα να διευθετηθεί το θέμα με την ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη, ύψους 6 εκ ευρώ), αλλά και τον αντικαταστάτη του Αργεντινού, ο Λάσο δεν υπολογίζει ούτε για λύση από τον πάγκο τον Λαπροβίτολα, ο οποίος, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα αποτελέσει παρελθόν από τους Καστιγιάνους.

"Αν και υπάρχουν αμφιβολίες για την περίπτωση του Καμπάσο, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα με τον Λαπροβίτολα που θα αφήσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και θα γίνει free agent. Θα μπορεί έτσι να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του όπως ο Παναθηναϊκός, που έχει ποντάρει πολλά για να αντικαταστήσει τον Νικ Καλάθη. Ο Λαπροβίτολα θα έχει εκεί την ευκαιρία που δεν βρήκε υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Λάσο, στο σύστημα της Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα περιβάλλον που μπορεί να προσαρμόστει τα χαρακτηριστικά του έχοντς τη μπάλα στα δικά του χέρια" αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Ρικάρντο Γκονθάλεθ.