Skip to main content

Μπαρτομέου: «Ο Σάρας ήρθε στην Μπαρτσελόνα στην κατάλληλη ηλικία»

Για ακόμα ένα καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα… έσπασε τον κουμπαρά της, προκειμένου να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις για να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης. Ανάμεσα σε αυτές και η πρόσληψη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον πρόεδρο των Καταλανών, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, να μιλά στην «Mundo Deportivo» για την άφιξη του Λιθουανού στον σύλλογο.  

"Για μας η άφιξη του Σαρούνας Γισικεβίτσιους είναι ακόμη ένα άλμα μπροστά. Θέλω βεβαίως να ευχαριστήσω τον Πέσιτς, ο οποίος κατέκτησε δύο κύπελλα και είναι ο άνθρωπος που έφερε και πάλι τον ενθουσιασμό στο Παλάου. Πιστεύω ότι ο Σάρας έρχεται στην ομάδα στην κατάλληλη ηλικία και με τις κατάλληλες γνώσεις", υποστήριξε ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών, ο οποίος στην συνέχεια έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Νικ Καλάθη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Έχουμε υπογράψει τον Καλάθη, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός πλέι μέικερ και φυσικά έχουμε και τον Ερτέλ. Είναι υπέροχοι παίκτες και με την άφιξη του Σάρας έχουμε μεγάλες ελπίδες για την ομάδα μας".