Skip to main content

Πλήρης αλλαγή πλεύσης του Παναθηναϊκού στις σχέσεις του με την Euroleague

Την αλλαγή πλεύσης και πολιτικής απέναντι στην Euroleague, σε σύγκριση με την στάση που τηρούσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προανήγγειλε ο νέος πρόεδρος του «τριφυλλιού», Τάκης Τριαντόπουλος, όπως φάνηκε από τα λόγια του, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του νέου διοικητικού σχήματος της ομάδας.

«Αυτά που εκφράσαμε για την EuroLeague έχουν να κάνουν με τα πιστεύω μας. Αυτά που είπαμε με τον κύριο Μπερτομέου είναι πως πλέον ό,τι συζήτηση είναι να γίνεται, θα πρέπει να γίνεται εσωτερικά, χωρίς να υπάρχουν όλες αυτές οι δημόσιες αντιδικίες που βλάπτουν το προϊόν. Ο κύριος Μπερτομέου μάς είπε ότι είναι πρόθυμος για οποιαδήποτε συζήτηση. Θέλουμε να τις κάνουμε αυτές τις συζητήσεις, χωρίς να δημιουργείται φασαρία. Κι εμείς από την πλευρά μας, πιστεύουμε ότι βασικό είναι να είμαστε ενωμένοι και ήρεμοι, δίχως εξωγενή φασαρία που δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να ξανακούσετε κάτι για την EuroLeague"., ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του νέου προέδρου της ΚΑΕ, τα οποία έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την στάση που τηρούσε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, μέχρι την στιγμή της αποχώρησης του.

Ο Τριαντόπουλος διαχώρισε την θέση του με τον τρόπο που λειτουργούσε  ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, όσον αφορά την σχέση του με την Euroleague. Ο πρόεδρος των «πράσινων»    παραδέχθηκε ουσιαστικά πως η στάση του πρώην ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού, με το να οξύνει τους τόνους βγάζοντας τα πάντα στην δημοσιότητα, είτε μέσω ανακοινώσεων, είτε από την σελίδα του στο Instagram, έκανε κακό στην ομάδα, κάτι το οποίο, από εδώ και πέρα θα σταματήσει, καθώς οι όποιες συζητήσεις θα γίνονται… εντός των τειχών, χωρίς να βλέπει τίποτα το φως της δημοσιότητας.