Skip to main content

«Η απουσία του Ολυμπιακού επηρεάζει το προϊόν»

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, το νέο διοικητικό του σχήμα, στο οποίο θέση GM αναλαμβάνουν οι Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης.

Μάλιστα, αμφότεροι, μετά από ερώτηση που τους έγινε, αναφέρθηκαν στην απουσία του Ολυμπιακού (αλλά και την αποχώρηση του Ρεθύμνου και του Ηφαίστου) από την Basket League, λέγοντας πως είναι μια απόφαση που πήρε η ομάδα του Πειραιά, η οποία αναμφισβήτητα επηρεάζει το πρωτάθλημα ως προϊόν.

«Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, είναι δύσκολοι καιροί, σχετικά με την αποχώρηση των δύο ομάδων. Δεν βοηθάει το πρωτάθλημα σίγουρα. Η χρονιά είναι περίεργη. Η απουσία του Ολυμπιακού ήταν επιλογή του. Επηρεάζει το προϊόν. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν είναι στο χέρι μας κάτι από αυτά», ήταν το σχόλιο του Φραγκίσκου Αλβέρτη, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να προσθέτει:

«Όλοι θέλουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Σίγουρα δεν είναι όμορφο κάποιες ομάδες να μην είναι στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, θα συμφωνήσω με τον Φράγκι. Έχει πάρει μία απόφαση. Εμείς εστιάζουμε στη δική μας ομάδα. Σε αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε».