Skip to main content

Πρόεδρος ACB: «Οι παίκτες κατάλαβαν ότι δεν είναι φυλακισμένοι»

Ο πρόεδρος της ACB, Αντόνιο Μαρτίν, μίλησε για το restart της ΑCB, αλλά και για το πως αντιμετωπίζουν οι παίκτες την κατάσταση.

Ο Αντόνιο Μαρτίν παραχώρησε συνέντευξη στην AS και δήλωσε πως:  «Όσοι δουλεύουμε σε θέσεις εκτός παρκέ, δεν έχουμε ποτέ ένα αίσθημα νίκης ή ήττας. Ειδικά νίκης. Κι όμως, όταν η μπάλα έφυγε από τα χέρια του διαιτητή για το τζάμπολ στο πρώτο ματς, ήταν το πιο όμορφο συναίσθημα που έχω βιώσει απ' όταν σταμάτησα το μπάσκετ. Ήταν αδύνατον να μη θυμηθώ τις δυσκολίες των προηγούμενων δύο μηνών. Ήταν κάτι σαν νίκη και αισθάνθηκα την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν. Αυτή τη στιγμή όλοι προσαρμοζόμαστε σε νέα δεδομένα και πιστεύω πως πάμε καλά».

Όσον αφορά στην αρχική διστακτικότητα των παικτών, είπε: «Είναι λογικό, γιατί η κατάσταση με τον κορωνοϊό παραμένει περίπλοκη. Αυτό που κάναμε ήταν να μιλήσουμε με περίπου 40 παίκτες και να τους εξηγήσουμε πώς έχει η κατάσταση. Κατάλαβαν ότι βάζουμε πάνω απ' όλα την ασφάλεια κι αυτό εντάθηκε όταν έφτασαν στην Βαλένθια. Κατάλαβαν ότι δεν είναι φυλακισμένοι, αλλά ότι απλά τους προσέχουμε. Ίσως να νόμιζαν ότι θα είναι πιο δύσκολη κατάσταση».