Skip to main content

Πολ: «Χρειαζόμαστε τουλάχιστον 3-4 εβδομάδες προετοιμασία»

Οι ιθύνοντες του ΝΒΑ εξετάζουν όλους τους πιθανούς τρόπους για την επανεκκίνηση της Λίγκας, όμως ο Κρις Πολ, με δηλώσεις του, τονίζει πως θα πρέπει να εξεταστεί  πολύ σοβαρά μία τέτοια απόφαση.

«Απλώς να σας ενημερώσω - αν και δεν πιστεύω ότι η λίγκα θα προτείνει κάτι τέτοιο - πως αν μας πουν 'έχετε δύο εβδομάδες προπονήσεων και μετά ξεκινάμε' αυτό δεν πρόκειτια να γίνει»,υποστήριξε ο Πολ, μέσω conference call στην οποία συμμετείχε, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν πρόκειται να γίνει κάτι ετόιο. Όσο χρόνο και να μας δώσουν, να ξέρετε ότι οι παίκτες μπορούν να πουν την άποψή τους, επειδή αυτοί παίζουν. Αυτό έρχεται πρώτο. Δεν θέλουμε να μπουν οι παίκτες σε μία διαδικασία όπου το ρίσκο τραυματισμού θα είναι μεγαλύτερο από ότι πριν". Ο Πολ μάλιστα τόνισε ότι πριν την επανεκκίνηση της σεζόν οι παίκτες θα χρειαστεί να έχουν "τουλάχιστον 3-4 εβδομάδες προετοιμασία..

Καταλαβαίνω ότι η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη και υπάρχουν πολλές υποθετικές ερωτήσεις. Έχουμε 450 παίκτες και η κατάσταση είναι διαφορετική για τον καθένα. Κάποιοι έχουν πρόσβαση σε βάρη, κάποιοι όχι. Κάποιοι έχουν πρόσβαση σε εγκαταστάσεις όπου μπορούν να τρέξουν, κάποιοι όχι. Για αυτό λέω ότι στο τέλος όλα εξαρτώνται από τους παίκτες».