Skip to main content

Κλαβέρ: «Να δούμε και τα ''θέλω'' των παικτών, να παίξουμε αλλά με εγγυήσεις»

Ο Βίκτορ Κλαβέρ τοποθετήθηκε δημόσια και σχολίασε τις προϋποθέσεις για να συνεχιστεί η σεζόν σε Liga Endesa και EuroLeague.

Μιλώντας στην Sport, o φόργουορντ της Μπαρτσελόνα εξήγησε ότι είναι πολύ δύσκολο να ολοκληρωθεί η σεζόν, ωστόσο, αν αυτό αποφασιστεί, οι παίκτες θα πρέπει να έχουν λάβει τις απαραίτητες εγγυήσεις.

«Θέλω να είμαι ειλικρινής. Βλέπω ότι είναι αρκετά δύσκολο να ολοκληρωθεί η σεζόν. Ξέρω ότι οι υπεύθυνοι κάνουν μεγάλες προσπάθειες, όμως δεν εξαρτάται από αυτούς. Όλα είναι θέμα υγείας», εξήγησε αρχικά ο Κλαβέρ για να προσθέσει λεγοντας πως:

«Είναι απαραίτητο να αναζητήσουμε τις καλύτερες λύσεις για φέτος, χωρίς όμως να ξεχνάμε και την επόμενη σεζόν. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να δούμε και τα θέλω των παικτών. Στο τέλος εμείς είμαστε αυτοί που ταξιδεύουμε και δίνουμε τους αγώνες. Σίγουρα θέλουμε να παίξουμε, αλλά με εγγυήσεις».

Παράλληλα, ο Κλαβέρ ρωτήθηκε για τον Νίκολα Μίροτιτς αλλά και για τη μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων για το 2021:

«Τον Μίροτιτς τον γνώριζα από την Εθνική ομάδα. Είναι εξαιρετικός και χαίρομαι που τον έχω συμπαίκτη. Σε ότι αφορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες σωστά νομίζω ότι πάρθηκε η απόφαση να πάνε το 2021. Εμείς ως Ισπανία είχαμε μια δυναμική μετά την κατάκτηση του χρυσού στο Παγκόσμιο Κύπελλο και θέλαμε να δώσουμε μια συνέχεια. Θα κάνουμε υπομονή έναν χρόνο».