Skip to main content

Λάσο: «Στο μέλλον θα εκτιμήσουμε την κανονική μας ζωή»

Ο Πάμπλο Λάσο σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στην Ισπανία και τόνισε ότι μόνο με καθημερινή μάχη θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τον κορονοϊό και όταν όλα έχουν περάσει, θα εκτιμήσουμε την κανονική μας ζωή.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης παραχώρησε συνέντευξη στο πλαίσιο φιλανθρωπικής δράσης που οργανώθηκε από την ACB για τη συγκέντρωση χρημάτων που θα δοθούν στην εκστρατεία κατά του κορονοϊού.

«Σκέφτόμαστε το μπάσκετ. Η κατάσταση μου έδωσε την ευκαιρία να παρακολουθήσω πολύ ήρεμα μερικά παιχνίδι, ακόμα και πιο παλιά», ανέφερε αρχικά ο πετυχημένος κόουτς των Μαδριλένων και συμπλήρωσε λέγοντας πως:

«Το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή είναι ότι πρέπει όλοι να αναρρώσουν και όλα να επιστρέψουν στα φυσιολογικά τους. Πρέπει να συνεχίσεις να παλεύεις, και να παλεύεις... Είναι ο μόνος τρόπος για να ξέρουμε ότι θα έρθει μία μέρα που θα είμαστε καλά. Στο μέλλον θα εκτιμήσουμε την κανονική μας ζωή και θα είμαστε σίγουροι ότι θα μπορούμε να πάμε παρακάτω με ασφάλεια.

Είμαι από αυτούς που βγαίνουν και χειροκροτούν, βλέπω τους γείτονες να το κάνουν και να παίζουν μουσική. Με όλες αυτές τις αξίες που έχουμε, είναι πολύ δύσκολο να μην δούμε το φως, θα το δούμε. Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».