Skip to main content

Ολυμπιακός: Ο Λούντζης και οι… rookies Αμπόση και Τανούλης (vid)

Ο… μπαρουτοκαπνισμένος Μιχάλης Λούντζης, αλλά και οι… νεοσύλλεκτοι, Βενιαμίν Αμπόση και Γιώργος Τανούλης, μοιράζονται τις σκέψεις τους στην κάμερα του OlympiacosBC TV, αναφορικά με την συμμετοχή των «ερυθρόλευκων» στην γιορτή του Final Four και το επερχόμενο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Άναλυτικά:

Μιχάλης Λούντζης:

«Μακάρι να είναι η σειρά μας. Πραγματικά τα δύο προηγούμενα χρόνια, ο τρόπος που χάσαμε, ειδικά πέρσι, ήταν πολύ δύσκολο να το προσπεράσουμε. Η μοίρα μας έφερε και πάλι εδώ. Μακάρι φέτος να είναι η χρονιά μας.

Πολύ μεγάλη η βοήθεια του κόσμου. Είμαστε χαρούμενοι και ευλογημένοι που θα βρίσκονται τόσοι οπαδοί μας εδώ. Αυτό που έχουν κάνει τα δύο τελευταία χρόνια σε Κάουνας και Βελιγράδι, αλλά και όλη την χρονιά στο ΣΕΦ, η παρουσία και η στήριξη τους είναι απίστευτη. Είμαστε ευγνώμονες. Δεν το παίρνουμε σαν δεδομένο. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να τους κάνουμε χαρούμενους.  

Η Ρεάλ είναι μια πάρα πολύ καλή και ταλαντούχα ομάδα. Παίζει εξαιρετικό μπάσκετ όλη την σεζόν. Έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση από πολύ νωρίς, αλλά αυτό πραγματικά δεν σημαίνει κάτι. Έχουμε δει ότι στα Final Four μπορούν να συμβούν τα πάντα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε το μπάσκετ που παίζουμε όλη την χρονιά. Να βγάλουμε την σκληράδα μας, να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους και πιστεύω στο τέλος πως εμείς θα χαμογελάσουμε».

Βενιαμίν Αμπόση:

«Είναι τεράστια ευλογία που είμαστε εδώ. Και εγώ είμαι ευγνώμων. Είναι ένα τεράστιο τουρνουά και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να το σηκώσουμε.

Δεν έχω λόγια να σας περιγράψω το πως νιώθω. Τεράστια ευλογία, για μένα που από μικρός έβλεπα την ομάδα του Ολυμπιακού, είναι κάτι απίστευτο».

Γιώργος Τανούλης:

«Είναι τεράστια χαρά, ένα όνειρο που είχα από μικρός παίρνει σάρκα και οστά με τον Ολυμπιακό. Είναι κάτι που το περίμενα από πέρσι, που έβλεπα την ομάδα να αγωνίζεται στο Final Four, ήλπιζα και εγώ να είμαι κάποια στιγμή στην διοργάνωση. Μαζεύω εμπειρίες και είναι ένα τρομερό τουρνουά για να πάρω πράγματα από όλους».