Skip to main content

Μήτρου – Λονγκ: «Να μείνουμε αληθινοί στις αρχές μας» (vid)

Για το… κλειδί που μπορεί να ξεκλειδώσει τον ημιτελικό απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, μίλησε ο Ναζ Μήτρου Λονγκ, με τον «ερυθρόλευκο» γκαρντ να στέλνει και το μήνυμα του στον κόσμο του Ολυμπιακού, που αναμένεται να… βάψει ερυθρόλευκο το Βερολίνο.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο Μήτρου - Λονγκ:

Για την παρουσία του Ολυμπιακού στο Final Four:

«Πολύ τυχερός που ήρθα στην ομάδα μεσούσης της σεζόν. Να είμαι με αυτή την ομάδα. Όλα γίνονται για να είμαστε σε αυτό το Final Four και να προσπαθήσουμε για τον τίτλο».

Για το κλειδί της επιτυχίας απέναντι στην Ρεάλ:

«Είναι μια έμπειρη ομάδα, έχουν μέγεθος. Μιλάει από μόνο του, όσον αφορά την καριέρα τους και την ιστορία τους που έχουν εκεί. Αν μείνουμε αληθινοί σε αυτό που κάνουμε. Έχουμε έμπειρους παίκτες, αυτή είναι η τρίτη φορά για τους περισσότερους. Να μείνουμε αληθινοί στις αρχές μας, να παίξουμε δυνατά και σκληρά, γιατί είναι τα δύο τελευταία παιχνίδια της φετινής σεζόν στην Euroleague και νομίζω πως μπορούμε να είμαστε νικητές.

Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού:

«Οι καλύτεροι φίλαθλοι στην Ευρώπη. Νιώθουμε την ενέργεια τους όλη την χρονιά, το πάθος που έχουν. Η Θύρα 7 είναι πρώτη σε όλα. Ανυπομονούμε να τους έχουμε εδώ και θα τα δώσουμε όλα στο παρκέ γι αυτούς αύριο»

Για το αν είχε ονειρευτεί κάτι τέτοιο όταν υπέγραφε στον Ολυμπιακό:

«Βεβαίως, ήταν μέρος του σχεδίου μου, είτε φέτος είτε στο μέλλον. Σέβομαι τις ελληνικές μου ρίζες, είμαι ευλογημένος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω πως έχω πολύ προσωπική δουλειά ακόμα να κάνω,  αλλά στην τελική, γι αυτό βρίσκομαι εδώ, για να διεκδικώ τίτλους με τον Ολυμπιακό»