Skip to main content

Euroleague - Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το 0-2, δράση και στο Πριγκιπάτο του Μονακό

Το 0-2 θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα, με τους Πειραιώτες να θέλουν να χτίσουν προβάδισμα 2 νίκων κόντρα στους Καταλανούς πριν η σειρά των playoffs έρθει στο ΣΕΦ, ενώ δράση υπάρχει και στο Μονακό όπου η τοπική ομάδα θέλει να αντιδράσει κόντρα στη Φενέρ, φέρνοντας τη μεταξύ τους σειρά στα ίσα. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα, νικώντας στο Game 1 με 77-75 και στο δεύτερο ματς θέλει να... αναχαιτίσει την αντίδραση των γηπεδούχων που είναι σίγουρο πως θα έρθει.

Για το σκοπό αυτό ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα παρατάξει τους Πειραιώτες με τα πιο πολλά όπλα στη φαρέτρα του, ωστόσο είναι αναγκασμένος να στερηθεί την παρουσία του Παπανικολαου, ενώ ο Πετρούσεβ είχε αποχωρήσει τραυματίας από το πρώτο ματς και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Από την άλλη, οι Καταλανοί θα παίξουν χωρίς απουσίες, με τον κόουτς Γκριμάου να έχει στη διάθεσή του όλους τους καλαθοσφαιριστές. 

Τέλος, στο άλλο Game 2 των playoffs της Euroleague η Μονακό υποδέχεται τη Φενέρ, με τους γηπεδούχους να θέλουν να κάνουν το 1-1 και τους φιλοξενούμενους το 0-2.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Παρασκευής 26/4:

Μονακό - Φενέρμπαχτσε 20:00

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 22:00