Skip to main content

Χεζόνια για το ενδεχόμενο B2B: «Θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη "πείνα" από όση έχουν όλες οι υπόλοιπες ομάδες μαζί» (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης πηγαίνει… τρένο στην regular season της Euroleague, με τον Μάριο Χεζόνια, όμως, με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της διοργάνωσης, να τονίζει πως αν αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να κάνουν το B2B, πρέπει να παρουσιαστούν πιο… πεινασμένοι από τους αντιπάλους τους.

 "Όλοι θέλουν να μας νικήσουν. Ακόμα και τώρα που η ομάδα είναι στην κορυφή, δεν έχεις την πολυτέλεια να σκεφτείς ούτε ένα δευτερόλεπτο ότι "ΟΚ, είμαστε καλά, έχουμε το πλεονέκτημα". Όχι, αυτό δεν μετράει, δεν έχει σημασία", ήταν το αρχικό σχόλιο του Κροάτη φόργουορντ, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στον συγκλονιστικό αγώνα με την Αναντολού Εφές.  

"Το παιχνίδι δεν πήγαινε καλά για εμάς. Στην παράταση είχα τρελαθεί. Πρέπει να έχεις ένα υψηλό επίπεδο αυτοπεποίθησης, να έχεις πίστη στον εαυτό σου, να έχεις πίστη στην ομάδα σου. Να λες ότι "το ματς θα γυρίσει σε εμάς. Την τελευταία στιγμή, όταν έβαλα το καλάθι, τα συναισθήματά μου ήταν απερίγραπτα. Τελικά καταφέραμε να τους λυγίσουμε. Ήμασταν χαρούμενοι που τα καταφέραμε, ακόμα και αν έπρεπε να πάμε σε 6η και 7η παράταση".

Όσον αφορά το… κλειδί για να καταφέρει η Ρεάλ να φτάσει σε δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση της Euroleague, ο Χεζόνια τόνισε:

"Θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη "πείνα" από όση έχουν όλες οι υπόλοιπες ομάδες μαζί αν θέλουμε να επαναλάβουμε ό,τι κάναμε πέρυσι στην διοργάνωση".