Skip to main content

Μπογκντάνοβιτς: «Η Euroleague και το μπάσκετ χρειάζονται την Παρτιζάν»

Στο επίσημο κανάλι της Euroleague στο Youtube μίλησε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, με τον Σέρβο άσο των Ατλάντα Χοκς να μιλά για την Παρτιζάν, την ατμόσφαιρα της “Stark Arena», αλλά και την παρουσία του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο τιμόνι της Φενέρμπαχτσε.

"Λατρεύω που η Παρτίζαν επέστρεψε στην EuroLeague. Νιώθω ότι τη χρειάζεται η διοργάνωση, τη χρειάζεται το μπάσκετ. Η Stark Arena είναι ένα τόσο μοναδικό μέρος για να παίξεις, η ατμόσφαιρα, τα πάντα. Και μπορείς να καταλάβεις από τα παιδιά που παίζουν εκεί. Όταν φεύγουν από το μέρος, τα σχόλιά τους είναι όλα όσα πρέπει και χρειάζεται να ξέρεις", ήταν το αρχικό σχόλιο του Μπογκντάνοβιτς, για να προσθέσει:

"Στην καριέρα μου, όποτε αναλαμβάνει νέος προπονητής, ήταν πάντα κάτι θετικό για τις ομάδες γιατί οι παίκτες αντιδρούν. Ο Σάρας (σ.σ ο Γιασικεβιτσιους) είναι έμπειρος προπονητής. Αυτή είναι η δεύτερη ομάδα του στη EuroLeague. Σίγουρα προπονεί διαφορετικά. Μου αρέσει ο τρόπος που προπονεί και ο τρόπος που παίζουν. Νομίζω ότι μπορούν να παίξουν ακόμα πιο γρήγορα. Θα τους οδηγήσει εκείνος ώστε να το κάνουν σωστά".

Όσον αφορά την φετινή πορεία της Παρτιζάν, ο Σέρβος άσος τόνισε:

"Η Παρτιζάν πρέπει να ανέβει λίγο για να παίξει στο Final Four. Αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι παλεύει για τη 10η θέση, αλλά θέλω πολύ να το δω αυτό.  Έχασα μερικά παιχνίδια επειδή είχα προπονήσεις, αλλά όποτε έχω την ευκαιρία, παρακολουθώ τα ματς των Παρτιζάν και Φενερμπαχτσέ. Είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια για να παρακολουθήσω".