Skip to main content

Mίλερ-ΜακΙντάιρ: "Απέρριψα πρόταση από τον Παναθηναϊκό"

Ο Κόντι Μίλερ ΜακΙντάιρ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του BasketNews και δήλωσε χαρακτηριστικά πως είχε απορρίψει γραπτή πρόταση του Παναθηναϊκού το διάστημα που ήταν στην Σερβία για λογαριασμό της Παρτιζάν.

Ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ σε συνέντευξή του είχε δηλώσει πως είχε απορρίψει πρόταση του Παναθηναϊκού όταν βρισκόταν στην Παρτίζαν , με τους πρασίνους τότε την εποχή αυτή να έχουν  διαψεύσει τις φήμες για την μεταγραφή τον Ιανουαρίο του 2021. Ο Κόντι συνέχισε έπειτα στην γαλλική Μπουρζ.

Ο παίκτης της Μπασκόνια μιλάει ακόμα για τις δύσκολες στιγμές που είχε ζήσει στην Τουρκία με τον μεγάλο σεισμό, που όπως αποκάλυψε είχε σκεφτεί και να αποχωρ΄ησει από την ενεργό δράση.

Αναλυτικά όσα δ΄΄ηλωσε:

"Κανείς δεν περίμενε να παίξω καλά στη Μπασκόνια, μετά από δύο πολύ δύσκολα χρόνια. Ήθελα να ανέβω στη σκηνή της EuroLeague και να βρεθώ στο υψηλότερο επίπεδο. Είχα την ευκαιρία να έρθω και παλιότερα, αλλά απέρριψα μια πρόταση που είχα. Οπότε όταν μου παρουσιάστηκε ξανά η ευκαιρία, δεν μπορούσα να αρνηθώ".

"Ήμουν στην Παρτίζαν. Έκανα μια πολύ καλή χρονιά με την ομάδα και έφτασε μια πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Γραπτή πρόταση. Το συμβόλαιο ήταν έτοιμο, όλα ήταν έτοιμα. Ωστόσο, έμεινα πιστός στην ομάδα και υπέγραψα διετή επέκταση. Έλαβα υπόψιν ότι κυνηγούσαμε το πρωτάθλημα και ένιωσα ότι η ομάδα θα μπορούσε να πάει ακόμα καλύτερα. Μου άρεσε η Σερβία, μου άρεσαν οι φίλαθλοι και ήθελα να παλέψω για την κατάσταση που υπήρχε και όχι να πηδήξω από το καράβι.

Με κάλεσαν (σ.σ. από τον Παναθηναϊκό) μια Πέμπτη και μου είπαν να είμαι εκεί Κυριακή ή Δευτέρα. Εκείνη τη σεζόν είχαν τρεις ή τέσσερις γκαρντ, οπότε απέρριψα την πρόταση και τους είπα ότι είμαι καλά".

Για την Τουρκία: 

"Σκεφτόμουν πραγματικά να τερματίσω την καριέρα μου. Να αποσυρθώ. Ήταν δύο πολύ δύσκολα χρόνια, το ένα μετά το άλλο. Υποβιβαστήκαμε με την Ανδόρα το 2022. Παλεύαμε κάθε σε κάθε ματς, σε κάθε βραδιά, αλλά διαρκώς χάναμε.

Μετά πήγα στην Τουρκία και η ομάδα (σ.σ. η Γκαζιαντέπ) τα κατάφερνε. Τότε μας χτύπησε ο σεισμός. Όλοι ήμασταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, οι οικογένειες κάποιων ανθρώπων από την ομάδα επλήγησαν και τραυματίστηκαν από το σεισμό. Θα μπορούσα να είχα χάσει τη ζωή μου. Πήγα σε μια πόλη για μπάσκετ και βρέθηκα σε μια άσχημη κατάσταση".