Skip to main content

Λάσο: «Από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague ο Ολυμπιακός, ο Ιμπάκα πονάει στο πόδι»

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τον Ολυμπιακό, το βράδυ της Πέμπτης (1/2, 21:30), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Euroleague, με τον Πάμπλο Λάσο να… πονοκεφαλιάζει με τις περιπτώσεις των Σερζ Ιμπάκα και Ισμαέλ Μπόνγκα.

Αμφότεροι οι παίκτες θεωρούνται αμφίβολοι για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους», με τον Ιμπάκα, μάλιστα, να προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση με 21 πόντους και επτά ριμπάουντ, στην νίκη επί της Μπασκόνια.

«Η περίπτωση του Μπόνγκα ίσως είναι ένα θέμα και θα πρέπει να δούμε για να πάρουμε μία απόφαση με τον Ιμπάκα, καθώς τελείωσε το ματς με την Μπασκόνια με πρόβλημα και πόνους στο πόδι», ήταν το αρχικό σχόλιο του Λάσο, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τους Πειραιώτες, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Ολυμπιακός παίζει με πολλή ενέργεια στην άμυνα. Είναι μία απ’ τις καλύτερες ομάδες της EuroLeague. Δεν είχαν εύκολη χρονιά μέχρι στιγμής. Είχαν τραυματισμούς, παρόμοια προβλήματα μ’ αυτά που έχουμε κι εμείς εδώ, αλλά τα καταφέρνουν πολύ καλά, χάρις στην εξαιρετική ποιότητα που έχουν σαν ομάδα. Το θέμα είναι να είσαι ψυχικά έτοιμος για ένα τέτοιο δύσκολο παιχνίδι».