Skip to main content

Λάσο: «Η Ρεάλ είναι σχεδόν όλη η ζωή μου, σίγουρα θα με καταβάλλουν τα συναισθήματα πριν το παιχνίδι»

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου (14/12, 21:45) και μαζί της έναν δικό της άνθρωπο. Ο λόγος για τον Πάμπλο Λάσο, που μετά από 11 χρόνια στο τιμόνι των Καστιγιάνων, επιστρέφει ως αντίπαλος στο «WiZink Center».

Ο Ισπανός προπονητής, με δηλώσεις του, φανέρωσε τις σκέψεις του για την επιστροφή του στην Μαδρίτη, ως αντίπαλος της Βασίλισσας.

Αναλυτικά:

"Η Ρεάλ σημαίνει πολλά πράγματα για εμένα. Πέρασα εκεί πολλά χρόνια. Απέκτησα πολλές εμπειρίες. Πήρα πολλές νίκες. Κατέκτησα την EuroLeague. Είναι σχεδόν όλη η ζωή μου. Πέρασα εκεί 11 χρόνια. Είναι πολύς καιρός. Σίγουρα θα με καταβάλουν τα συναισθήματα πριν το παιχνίδι. Πάντα πριν το παιχνίδι.

Θα είμαι ευθύς στην απάντησή μου. Αν σκέφτομαι να κερδίσω τη Ρεάλ κάθε φορά που παίζω απέναντί της και χάνω όλα τα άλλα παιχνίδια της σεζόν, θα είμαι πολύ χαζός. Είναι σημαντικός να ξέρεις ότι θα έχεις συναισθήματα. Αλλά την ίδια στιγμή, πρέπει να ξέρεις ότι θα τα κάνεις πέρα και θα παίξεις έναν ακόμα αγώνα μπάσκετ.

Όταν θα αντιμετωπίσω τον Τσους Ματέο ή οποιονδήποτε άλλο προπονητή, θα του ευχηθώ καλή τύχη, όπως πάντα. Όχι μόνο για το εκάστοτε παιχνίδι, αλλά γενικά για το μέλλον. Όμως ελπίζω η τύχη να με βοηθήσει λίγο εκείνη την ημέρα, σε αυτό το παιχνίδι.

Ο Γιουλ είναι φίλος μου. Το ίδιο και ο Ρούντι, ο Καμπάσο, ο Ντεκ. Σίγουρα. Είχα εξαιρετική σχέση μαζί τους. Με όλους τους παίκτες που έχω κοουτσάρει. Αυτό είναι επικίνδυνο, γιατί ίσως θελήσουν να παίξουν πραγματικά καλά εναντίον μου και είναι εξαιρετικοί παίκτες. Ελπίζω να είναι αγχωμένοι και να μην παίξουν τόσο καλά. Το πιο σημαντικό που αποκόμισα είναι αυτές οι φιλίες με τους παίκτες. Στο τέλος αυτό μένει. Αυτές οι σχέσεις. Χαίρομαι πολύ που θα έχω σχέσεις εκεί για όλη μου τη ζωή".