Skip to main content

Λάσο: «Οι Ερνανγκόμεθ και Μαντζούκας μας πλήγωσαν με τα σουτ τους»

 Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Πάμπλο Λάσο μίλησε μετά την εκτός έδρας ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναικό με 78-71, υπογραμμίζοντας ότι οι "πράσινοι" αγωνίστηκαν με επιθετικότητα.

 

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο κόουτς Πάμπλο Λάσο:

"Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ξεκινήσαμε με 0-10 και χάσαμε με επτά! Δεν μπορούμε να πούμε πολλά περισσότερα. Το ξεκίνημά μας ήταν πολύ κακό. Δεν παίξαμε αρκετά σκληρά και αυτό το ξεκίνημα χαρακτήρισε τον αγώνα. Κάναμε καλή δουλειά, επιστρέψαμε, όμως για να γυρίσεις μία τέτοια κατάσταση χρειάζεσαι περισσότερα σουτ.

Νομίζω ότι κάναμε καλά πράγματα, αλλά δεν βάλαμε τα σουτ. Κερδίσαμε το δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο, αλλά πάντα είχαμε αυτή την αίσθηση ότι δεν είχαμε όσα χρειαζόμασταν. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με επιθετικότητα, ο Ερνανγκόμεθ κι ο Μαντζούκας μας πλήγωσαν, το ίδιο και ο Γκραντ. Είμαστε νέα ομάδα, είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν και αυτό ήταν ένα καλό μάθημα για το πώς πρέπει να παίζουμε απέναντι σε ποιοτικούς αντιπάλους όπως ο Παναθηναϊκός

Ο Μπολμάρο έπαιξε πολύ επιθετικά, ήταν πολύ καλός για εμάς, όμως νομίζω ότι χρειαζόμασταν περισσότερο τον Φρανσίσκο. Αυτός μας έσπρωξε στη δεύτερη περίοδο. Πίστευα ότι ο Μπολμάρο δεν θα ήταν αρκετά φρέσκος, είναι όμως αλήθεια ότι ίσως στο τέλος να μπορούσε να μας βοηθήσει. Πολλές φορές μιλάμε για έναν παίκτη, για εμένα όμως περισσότερο μετράει η ομαδική δουλειά".