Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα»

Ο Γιώργος Μπαρζώκας δεν φάνηκε και τόσο ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας του, η οποία όμως έφυγε με τη νίκη από το ΟΑΚΑ στο τέλος ενός ντέρμπι αιωνίων. Από την άλλη είχε γενικότερα να πει μόνο τα καλύτερα συνολικά για την ομάδα του.

«Θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι πολύ νωρίτερα», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 76-74 στο ΟΑΚΑ, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ: «Το σουτ του Μπέικον μας έβαλε πίεση. Το παιχνίδι έτσι κι αλλιώς δεν είχε και τόσο μεγάλη βαθμολογική σημασία».

Συνεχίζοντας ο Μπαρτζώκας τόνισε: «Έχουμε καλή ομάδα και το έχουμε αποδείξει αρκετές φορές φέτος. Θέλαμε να παίξουμε και με τον Σλούκα φέτος, να του δώσουμε χρόνο να βρει ρυθμό. Ναι, όντως ένιωσε μια ενόχληση προς το τέλος, αλλά δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό. Είμαστε πρώτοι στην Ευρωλίγκα και παλεύουμε για το πλεονέκτημα της έδρας που είναι σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα μας. Έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες και θα κυνηγήσουμε ως το τέλος το πλεονέκτημα της έδρας στην Ευρωλίγκα που είναι κάτι πολύ σημαντικό».