Skip to main content

Σερέλης: «Οδηγός η άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο Χρήστος Σερέλης είδε την ομάδα του να αγγίζει τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, χωρίς τελικά να καταφέρνει και να χαμογελάσει στο φινάλε. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για την τελευταία επίθεση, την άμυνα, τα λάθη και τη συνέχεια.

«Θέλαμε να ξεκινήσει η επίθεση με τον Μπέικον, καθώς κλείνει αρκετά η ομάδα του Ολυμπιακού», τόνισε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ και συνέχισε: «Έγινε μια καλή επίθεση, πήγε η μπάλα στον Γουίλιαμς, θεωρώ ότι μπορεί να έγινε και φάουλ εκεί στην τελευταία φάση. Βλέπουμε τη συνέχεια. Οδηγός μας πρέπει να είναι η άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου και το έχω πει από την πρώτη μέρα. Όταν είμαστε πιο σκληροί, πιο δυνατοί στην άμυνα, αυτό δίνει την  ενέργεια και το πάθος που πρέπει να έχουμε και θα το βγάλουμε από την άμυνα».

Ο Σερέλης υπογράμμισε πως «η ομάδα είχε δουλέψει και περίμενε τις αλλαγές του Ολυμπιακού» και πρόσθεσε: «Δεν τις διαβάσαμε στο πρώτο μισό ειδικά. Δεν γίνεται σε …. μια δυο μέρες να είσαι μια ομάδα με αυτοματισμούς. Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι».

Στην παρατήρηση ότι ο Ολυμπιακός χτίζει μια παράδοση απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Σερέλης απάντησε: «Δεν νομίζω ότι η παράδοση παίζει ρόλο. Αν ήταν θέμα παράδοσης δεν θα έπαιζαν οι ομάδες ποτέ. Η ομάδα του Ολυμπιακού είναι πολύ καλή και είναι κάτι που το βλέπει όλη η Ευρώπη. Θα ξαναπώ πως για εμάς οδηγός είναι η άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου, ώστε να παίξουμε καλύτερα».