Skip to main content

Χριστόπουλος: "Είμαστε χαμένοι νικητές"

Ο Γιάννης Χριστόπουλος, προπονητής του Προμηθέα Πάτρας ξεκίνησε τα όσα είχε να πει στη συνέντευξη Τύπου με μια ξεχωριστή φράση.

"Είμαστε χαμένοι νικητές", δήλωσε ο Χριστόπουλος και εξήγησε: "Γνωρίζαμε πως ερχόμενοι στο ΣΕΦ μόνο να κερδίσουμε μπορούμε σε νοοτροπία, ώστε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη, την πορεία και τις εμφανίσεις που κάνει όλη τη χρονιά εντός και εκτός συνόρων. Εμείς προχωράμε με ένα δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε και πρέπει να αφοσιωθούμε σε αυτό".

Ο συνεργάτης του, Χάρης Μαρκόπουλος, μίλησε λίγο νωρίτερα στην κάμερα της ΕΡΤ: "Αν εξαιρέσουμε την αρχή του παιχνιδιού όταν ήμασταν παθητικοί σε άμυνα και επίθεση, μετά ισορροπήσαμε την αναμέτρηση. Στο δεύτερο μισό είχαμε καλύτερες επιλογές στην επίθεση, παίξαμε πιο δυνατά στην άμυνα, ο Ολυμπιακός ήταν άστοχος και εκεί αν ήμασταν καλύτεροι σε 1-2 κατοχές θα μπορούσαμε να πλησιάσουμε περισσότερο. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα κάνουμε το ταμείο στο τέλος. Δεν είναι εύκολο να δίνεις ένα παιχνίδι κάθε τρεις μέρες. Πιστεύουμε πως θα επιστρέψει και ο Γκίκας τις επόμενες μέρες, οπότε θα έχουμε μια έξτρα λύση με έναν έμπειρο παίκτη".