Skip to main content

Μπαρτζώκας: "Αν περπατάς δεν κερδίζεις κανέναν"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας φάνηκε εκνευρισμένος αρκετές φορές στη διάρκεια του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας στο ΣΕΦ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του σήμερα, παρά το ότι έφτασε στην 50η συνεχόμενη εντός συνόρων νίκη της.

"Ήταν δύσκολο για μένα όντως, γιατί περπατάγαμε σε όλο το παιχνίδι", τόνισε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ και συνέχισε: "Αν περπατάς δεν μπορείς να νικήσεις κανέναν. Είχαμε τέσσερις αγώνες σε επτά μέρες, είμαστε από διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα, αλλά και πάλι έπρεπε να παίξουμε με μεγαλύτερη ενέργεια. Ο Προμηθέας είναι μια καλή ομάδα κι έμεινε κοντά στο σκορ σε όλο το παιχνίδι".

Στην παρατήρηση ότι η απουσία του Κώστα Σλούκα στοίχισε ο Μπαρτζώκας διαφώνησε και το δήλωσε: "Διαφωνώ... Ο Ολυμπιακός έχει δώδεκα πολύ καλούς παίκτες σήμερα στο ρόστερ του και δεν μπορούμε να μιλάμε για την απουσία του Σλούκα αυτή τη στιγμή γιατί δεν παίξαμε καλά σήμερα".

Οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ήταν στο ίδιο μήκος κύματος: "Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Προμηθέα που παρουσιάζεται διαρκώς βελτιωμένος σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είχαμε πρόβλημα κινήτρου, έμπνευσης, διάθεσης για μία ακόμη φορά στην Basket League σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θέλαμε να νικήσουμε χωρίς να κοπιάσουμε. Νικήσαμε μεν, θα πρέπει να μας προβληματίσει δε, γιατί δεν τελείωσε ακόμη η κανονική περίοδος και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ. Δώσαμε τέσσερα δύσκολα παιχνίδια σε επτά μέρες, δεν υπάρχει ρεπό σε αυτές τις διοργανώσεις και σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο, διάθεση, θέληση, ένταση, ταχύτητα στη συνέχεια".